Doorgaan naar inhoud
Handgemaakt en gratis verzending vanaf €15,-.
Handgemaakt en gratis verzending vanaf €15,-.

Bestelling

Bestelling

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

In het kort, heel eenvoudig.

Of je nu een tablet, smartphone, PC of laptop gebruikt, de coosjebright website is zo ontworpen dat hij zich naadloos aanpast aan het apparaat dat je gebruikt.

Onze uitgebreide betalingsmogelijkheden

Onze ruime keuze aan betaalmogelijkheden omvatten: Ideal, Bancontact; instant banking, creditcards, Paypal of een bankoverschrijving.

De betaling geschiedt aan onze payment service provider Mollie. Uiteraard betaalt u hiervoor NIETS extra.

CoosjeBright en haar betalingsprovider Mollie slaan GEEN betalingsinformatie zoals creditcardgegevens etc. op in hun systemen.

Zowel CoosjeBright als haar payment provider hebben een HOOG niveau van (persoonlijke) beveiliging. Daarom surft u altijd via een beveiligde verbinding (SSL), maar ook bij betaling.

In het geval van een bankoverschrijving ontvang je van ons verdere instructies per e-mail. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling verzonden.

Bestellingen met bankoverschrijving worden na de betalingstermijn automatisch door het systeem geannuleerd.

Onze geschenkverpakking

Uw bestelling wordt verpakt in een geschenkdoosje of juwelenzakje. Uiteraard betaalt u hiervoor NIETS extra. Onze verpakking is met andere woorden volledig gratis.

Wij hopen dat elke ontvanger geniet van de opwinding van het uitpakken van zijn of haar geschenk. Wij willen immers altijd een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten en hun geliefden.